Claim Skim Pelaburan Internet SwissCash

Pagi ni aku dapat satu email yang aku sendiri tak tahu kesahihan atau kebenaranya, yang mana satu laman web untuk membuat tuntutan pelaburan skim internet telah diwujudkan disini http://www.administrator-swisscash.com.my/

Baru2 ni kita diberitakan khabar gembira bagi pelabur2 internet swisscash yg dahulunya telah dibekukan akaun dinegara ini oleh bank negara telah dimaklumkan bahawa semua wang pelabur akan dipulangkan semula kepada pelabur dengan bukti yang sah.

Aku tak adalah joint skim ni sbb dari dulu aku tak berapa percaya skim cepat kaya ni..apa yg aku nak inform dekat sini sapa yg lebih ariff tentang tuntutan ni leh lah kongsi bersama dalam komen ni bawah.

bukan apa aku takut dalam kegembiraan pelabur nak dapat duit dia orang semula ada pulak pihak ke-3 ambil kesempatan jadi orang tengah nak tolong claimkan. tolong claim je takpe nanti timbul pulak isu nak komisionlah, kena bayar wang caj perkhidmatanlah n macam2 benda lagi.. so sebelum para pelabur tak dapat langsung duit tu baik berhati2 dalam nak claim ni.

ada baiknya para pelabur rujuk pada suruhanjaya sekuriti mcm mana cara nak claim ni.

kalau ada yg dah start claim boleh korang share disini.. komen anda diperlukan..

P/S: kalau dah dapat duit semula.. simpanlah duit korang tu baik2.. dok sahlah masuk skim2 yg bahayo tu ye..
Category: 6 comments

FREE --- Blog and Ping Tool - Use Pingler.com to Drive Traffic your Blogs and Websites

Free for ping your blog... just click n register here...

Blog and Ping Tool - Use Pingler.com to Drive Traffic your Blogs and Websites


Category: 3 comments

Melabur dalam ASB secara Loan "Untung @ Rugi ?"

First aku mohon maaf kalau silap info, sbb aku bukan pakar kewangan atau ahli perniagaan, sekadar nak kongsi pengalaman yg sedikit n berkongsi pendapat dekat pakar2 diluar sana.

Persoalan :-

"Untungkah aku bila aku melabur di dalam ASB melalui pinjaman yg ditawarkan oleh pihak Bank"

sekadar nak kongsi, sebelum ni aku pernah invest tapi aku terasa rugi sbb jumlah yg aku bayar dalam tempoh setahun bila dibezakan dengan jumlah pendapatan yg aku dapat dalam ASB setahun lagi banyak yg aku kena bayar dengan bank dari yg aku dapat dalam buku ASB bila dah update setiap awal tahun.

so bagi yg pernah inverst atau ada pengalaman bagaimana cara yg terbaik untuk membuat pelaburan ni.. simpan je sikit2 dalam asb tu sampai kita tua? atau pinjam melalui bank n inverst dalam ASB? 

sila komen n bagi cadangan sikit untuk d kongsi bersama2..


Category: 10 comments

Hasil Selepas Sertai Ahli GengBlogger

Aku nak kongsi pengalaman dengan kawan2 blogger yang tak joint geng blogger lagi. sebelum aku joint jumlah pelawat aku sikit setiap hari, tapi lepas aku joint aku pernah dapat sampai 5xx pengunjung setiap ari dari salah satu blog aku iaitu http://kerjadsini.blogspot.com/ .

Hasil Sebelum aku Joint :-


Hasil Selepas aku Joint :-


bagi yg belum joint jom joint ramai2.. moga traffic korang dapat meningkat juga..

P/S: ilmu yg dikongsi tidak akan berkurangan...

Category: 5 comments

Dapat Earning lagi untuk tahun baru

Setelah sekian lama aku tunggu earning aku untuk tahun baru 2010 ni, barulah aku dapat tengok earning aku yg baru diupdate oleh nuffnang walaupun taklah banyakan tapi alhamdullilah ada juga income.


Untuk awal tahun baru 3hb-10hb Jan 2010 memang takda income langsung sbb masa tu aku seminggu tak update blog sbb aku tengah bercuti honeymoon dkt bali.. hehehe..

Bila aku dah start keje aku dah mula update semula blog2 aku n alhadulillah selama seminggu dpt juga aku lebih Rm1x.xx. lagi pon claim pertama aku tak dpt lagi.. yang penting ada usaha ada income. moga minggu mendatang lagi banyak earning aku dapat.

Category: 6 comments

My Nuffnang First Claim

Buat pertama kalinya aku claim income dari nuffnang ni.. sekarang aku tengah sabar menunggu cek dari nuffnang.. aku claim tak banyaklah sekadar syarat minimum yg boleh aku keluarkan tu je..




Sedih sikitlah sbb sebulan ni aku sebuk uruskan majlis kawin aku dgn adik aku so income nuffnang aku jatuh terus sebab lama tak buat post kan.. ni baru je nak publis post.. tu pon idea masih kurang..






Tapi masih syukur lagi sbb ada juga orang tolong klik iklan2 tu dapat jugalah RM2.xx... hehehe tak pe sikit pon duit jugakan..



biasanya korang lepas claim income dari nuffnang ni..berapa lama eh baru dia send cek ke korang.. otai2 yang dah ada pengalaman dapat first cek ni..kasi info sikit dalam comment aku ni..
Category: 8 comments
Related Posts with Thumbnails

Entri Yang Perlu Anda Baca

Jana Pendapatan Melalui Paypal -- Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Sapa Yang Nak Ikut?