TRAFIK MENINGKAT DARI HARI KE HARI

Dari hari ke hari salah satu blog yang aku jaga ni aku perhatikan peningkatan pengunjung amat memberangsangkan aku. blog ni aku wujudkan untuk rakan2 yang sedang menganggur ngan mencari kerja boleh datang disini cari kerja disini.

kalau korang dah ada keje yang bagus korang sebar2 dengan rakanlah ye. di sebabkan pengunjung yang meningkat ni jugalah telah menambah sedikit pendapatan sampingan aku dalam nuffnang ni. buat masa ni ada 3 campaign tengah berjalan dalam blog aku ni..

apa yang aku buat unutk tingkatkan trafik blog aku ni, aku buat kunjungan ke blog2 rakan setiap hari sambil meninggalkan jejak samada tinggalkan komen dalam post atau chat box. aku dah praktikkan benda ni selama sebulan n hasilnya cukup memberangsangkan aku..

bagi yang baru nak berjinak2 dalam dunia blog ni ngan tambah income kau bolehlah ambil sikit petua aku tu yang tak seberapa. selain tu tu korang cari blog2 otai yang lain yang pengunjung uniqe sehari je 1k. oklah salam berblog dari aku yang masih baru ni.
Category: 2 comments
Related Posts with Thumbnails

Entri Yang Perlu Anda Baca

Jana Pendapatan Melalui Paypal -- Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Sapa Yang Nak Ikut?