Dapat Cek Nuffnang Yang Pertama

Pertama aku ucapkan TERIMA KASIH BANYAK kepada pihak NUFFNANG sbb kasi cek pertama aku yg tak lah banyak tapi aku bangga bila dapat.. hahaha.

sapa tak seronok bila benda yang ditunggu2 dah sampai, lama juga aku tunggu hasil pertama aku ni.. semalam masa dekat umah, aku dapat call dari budak opis aku kata ada cek atas nama hang sampai.. aku kata esok aku ambil sbb aku keje shiff malam.

pagi ni aku terus je terjah budak yg ambil kan cek aku tu..aku g ambil dekat dia..seronok beb dapat cek ni walaupun tak banyak..tapi betullah kata orang ada usaha ada untungnya.

aku harap next cek aku dapat lebih lagi. aku tak kan putus asa untuk terus berblogging, perbaiki kelemahan yg ada n terima seadanya kutukan dari rakan2.

banyak aku ambil panduan dari blog kawan mcm Ceeramon , redmummy n banyak lg..

kalau korang n cari info n panduan korang tengok2 lah macam mana dia orang ni buat duit melalui nuffnang..

Bagi yg dah pernah dapat cek apa korang rasa? n yg belum pernah dapat n tak sampai2 apa korang rasa juga? comment sikit.

Category: 6 comments
Related Posts with Thumbnails

Entri Yang Perlu Anda Baca

Jana Pendapatan Melalui Paypal -- Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Sapa Yang Nak Ikut?