Nuffnang Buffered Earning, Campaign yang ke-18 (TOYOTA VIOS)


Ni campaign aku yang ke-18, aku baru kejab tadi buka netbook n buka akaun nuffnang aku, wah? ada campaign baru lah..seronok rasanya.



aku dah buat kajian selama seminggu, paling tidak sehari sekali aku mesti dapat campaign baru, paling lama pon 2 hari sekali mesti ada 1 campaign yang masuk dalam akaun nuffnang aku.


Toyota Vios penyumbang earning kali ni...

Esok atau lusa aku tak tahu apa lagi yang masuk dalam akaun aku. lebih 20 campaign sekarang tengah berjalan dalam akaun aku..aku kira2 RM yang tengah berjalan lebih RM50...baru sebulan lebih semua campaign2 tu ada dalam akaun aku.

oklah esok ada campaign baru, aku inform n share dekat korang lah ye..kalu tak suka tengok tutup je blog aku, jgn tengok ye.
Category: 2 comments
Related Posts with Thumbnails

Entri Yang Perlu Anda Baca

Jana Pendapatan Melalui Paypal -- Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Sapa Yang Nak Ikut?