BLOG WALKING KERJA BODOH!!!!! AKU ULANG KEJE BODOH!!!!

Bunyi macam marah je, yelah sapa yang tak marah sehari aku wat keje blog walking tapi hasilnya mengecewakan.

aku pon tak tahu apa silapnya. blog yang aku terjah tu, tn dia tidor dari pagi ke @ pc rosak ke, entah aku pon tak tahu.

aku rasa arini je lebih 50 blog aku terjah sambil tinggalkan jejak dalam tu. tapi sampai sekarang aku ada pengunjung unik 20 orang je..huhu..pelik.

aku rasa arini aku buat kerja sia2 ngan kerja bodoh je terjah blog2 yang tidor ni..aku bosan buat keje2 mcam ni..tidakkkkkkkkkkkkkkkkk..



statistik yang mengecewakan


syukur ada juga 20 unik

aku tak kisah kalau korang nak kata aku tamak ke, buat blog semata2 nak kejar earning ke, aku peduli apa. bukan korang yang kasi makan aku dengan bini aku..

emm..keras nampak bunyi dekat atas tu..hahaaha..aku saja je nak kasi panas dalam ni. sekurangnya kalau kau baca sampai abis post aku ni, aku ucapkan terima kasih banyk2. sebab kau dah menyumbang 1 pengunjung unik dekat aku..hehehe..

tq pembaca postku yang kali ini.. oklah aku nak tido tengok hasil esok macam mana..nite semua blogger.
Category: 25 comments
Related Posts with Thumbnails

Entri Yang Perlu Anda Baca

Jana Pendapatan Melalui Paypal -- Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Sapa Yang Nak Ikut?