Apa Kelebihan Berkongsi Blog Dalam Akaun Nuffnang


Salam Semua, maafkan aku jika apa yang aku nak kongsi bersama dekat sini kurang disukai, dipersetujui atau digemari oleh rakan blogger diluar sana.

Aku hanya ingin berkongsi pengalaman atau apa yang dah aku buat selama aku joint Nuffnang ni.

Apa yang aku nak kongsi bersama disini adalah keistimewaan apabila kita menggabungkan beberapa blog kita untuk 1 akaun nuffnang sahaja. Contoh kita ada 3 blog dan kita hanya register 1 akaun nuffnang.

Itulah kaedah yang aku buat untuk 9 blog yang aku urus termasuk blog rakan2 aku yang malas nak register dalam nuffnang ni.

Apa yang aku tengok disini apabila aku menggabungkan blog2 yang ada ni ke dalam 1 akaun nuffnang, ianya lebih memudahkan blog tersebut mendapat buffered earnig. BETUL KE?

Bagi aku rasanya macam betul ini kerana ada sesetengah blog yang aku manage tu pengunjung harian tak sampai pon 20 pengunjung uniq, tapi still tak putus2 mendapat buffered earning. Tak percaya? takpe aku je yang percaya..hahaha.

Korang perhatikan print screen dekat bawah yang aku dah buat untuk semua blog yang aku manage. kebanyakkan blog tersebut menerima buffered earning.



Statistik kekerapan iklan dipaparkan didalam blog


9 blog yang aku jaga termasuk 4 blog milik aku sendiri



5 dari blog yang sering mendapat buffered earning dari nuffnang.


http://myfirst-tutorials.blogspot.com yang purata tidak sampai 50 pengunjung sehari mendapat buffered earning


http://saifulam-agrofarm.blogspot.com/ tidak sampai 30 pengunjung sehari mendapat buffered earning


http://apa-pasal.blogspot.com/ blog ini juga hanya 20 pengunjung purata sehari juga mendapat buffered earning tak putus...

So dari pada pandangan aku mungkin apabila kita berkongsi blog lebih mudah mendapatkan buffered earning, itu hanya pandangan peribadi aku. apa pandangan korang yang ada lebih dari 1 blog dalam akaun nuffnang korang.

Adakah korang mengalami situasi sama seperti aku? Komen dibawah ni

Category: 7 comments
Related Posts with Thumbnails

Entri Yang Perlu Anda Baca

Jana Pendapatan Melalui Paypal -- Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Sapa Yang Nak Ikut?