Earning CPC Minggu Ke-3



Alhamdulilah memang dah lama aku tunggu bila earning aku nak update ni..sekali aku datang opis first aku buka blig n terus masuk nuffnang aku tengok earning terperanjat aku sbb earning aku berganda 3 x dari earning minggu sebelum ni..minggu pertama aku dpt Rm2.xx je, masuk minggu ke-2 dapat lagi jumlah terkumpul RM9.xx, ni minggu ke-3 aku check terus jadi RM30.xx...

Terima kasih nuffnang, happy sgt aku rasa org first aku g tahu  mestilah tunang aku..dia first..mesti semua kawan2 yg lain tengah senyum semua tengok earning masing2 dah update..ni yang buat aku makin bersemangat..tq kepada yang tolong klik dkt iklan dalam blog aku ni..terutama tunang aku ni..

sekarang aku masih tunggu iklan yang semua orang nanti2kan ni iklan CPM...bila nak dpt ni..harap2 bulan depan aku dpt ni..kasi ye pihak sponser..

kawan blogger yang dpt earning banyak kongsi sikit dalam komen ni..  
Category: 6 comments
Related Posts with Thumbnails

Entri Yang Perlu Anda Baca

Jana Pendapatan Melalui Paypal -- Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Sapa Yang Nak Ikut?