Claim Skim Pelaburan Internet SwissCash

Pagi ni aku dapat satu email yang aku sendiri tak tahu kesahihan atau kebenaranya, yang mana satu laman web untuk membuat tuntutan pelaburan skim internet telah diwujudkan disini http://www.administrator-swisscash.com.my/

Baru2 ni kita diberitakan khabar gembira bagi pelabur2 internet swisscash yg dahulunya telah dibekukan akaun dinegara ini oleh bank negara telah dimaklumkan bahawa semua wang pelabur akan dipulangkan semula kepada pelabur dengan bukti yang sah.

Aku tak adalah joint skim ni sbb dari dulu aku tak berapa percaya skim cepat kaya ni..apa yg aku nak inform dekat sini sapa yg lebih ariff tentang tuntutan ni leh lah kongsi bersama dalam komen ni bawah.

bukan apa aku takut dalam kegembiraan pelabur nak dapat duit dia orang semula ada pulak pihak ke-3 ambil kesempatan jadi orang tengah nak tolong claimkan. tolong claim je takpe nanti timbul pulak isu nak komisionlah, kena bayar wang caj perkhidmatanlah n macam2 benda lagi.. so sebelum para pelabur tak dapat langsung duit tu baik berhati2 dalam nak claim ni.

ada baiknya para pelabur rujuk pada suruhanjaya sekuriti mcm mana cara nak claim ni.

kalau ada yg dah start claim boleh korang share disini.. komen anda diperlukan..

P/S: kalau dah dapat duit semula.. simpanlah duit korang tu baik2.. dok sahlah masuk skim2 yg bahayo tu ye..
Category: 6 comments

6 comments:

Anonymous said...

There are already a lot of applications that are out in the market that contain viruses, which can give out simple to serious threats to the users.
I make a copy of every tune I've ever liked on my iphone. Though it cannot offer you emailing, application downloading, etc.

Here is my blog post; samsung s4

Anonymous said...

Samsung mobiles in India have captured the entire mobile market by releasing stunning handsets.
Spec-wise, this $220 7-inch tablet is inferior to the $200 16 GB
Nexus 7 in pretty much every way, except for having expandable memory and
a rear-facing camera. The i - Phone's retina display is stunning: its ultra-thin, feather-light design and world class build quality are unequalled, and its excellent camera and software upgrade to i - OS 6 make the i - Phone 5 a top pick for 2012.

Feel free to surf to my web-site galaxy note 10.1

Anonymous said...

The Build - We know size was listed already as a positive attribute to these cameras, but it works both ways.
If you are searching for a camera that shoots high quality video clip and
stills then this a single is for you. While recording, you can also change the audio levels by using the touch wheel, so if the audio is riding a little too high, you can
change on the fly.

Look at my blog :: 5d mark iii

Anonymous said...

Even though there are only 19 focal points, as opposed to Nikon's 39, the quality is still unparalleled. The Canon products are not only high in quality but also available in worthwhile cost range. When it comes to digital cameras, Canon offers some picture perfect solutions for the photo moments in your life.

My web site :: canon 6d

Anonymous said...

You can easily program your NFC chips to perform particular functions
such as:. 0 Ice Cream Sandwich is about to be released in
Korea and Japan. Online retailers like Expansys, Clove and Mobile -
Fun have indicated that the white version of Samsung Galaxy
Nexus will be available within February next.



my blog ... galaxy s3

Anonymous said...

However, there is high internet access on the phone and there are all possibilities of a virus
attack on the phone. Both the displays are easily among the best, with the i - Phone 4 marginally leading the way
in terms of display quality and the Galaxy S winning the size battle.
i - Phone application developers and Apple app store still holds unmatchable number of apps in terms of quality.


Also visit my web site: samsung galaxy s4

Related Posts with Thumbnails

Entri Yang Perlu Anda Baca

Jana Pendapatan Melalui Paypal -- Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Sapa Yang Nak Ikut?