Nuffnang Buffered Earning, Campaign yang ke-17 (CELCOM BROADBAND)

Salam pagi semua, kekadang aku macam malas dah nak kasi tahu campaign2 aku yang aku dapat setiap hari ni. tapi takpelah korang suka atau tak aku kasi tau juga.

Nak kasi semangat dekat blogger2 baru dekat luar sana. yang penting kena kerja keras. rezeki tak datang bergolek..kena usaha.

Alhamdulilah memang rezekilah kata orang campaign yang aku dapat kali ni merupakan campaign yang ke-17. Dalam buffered earning aku pulak ni campaign yang ke-9 tengah run.
Wouuu ada 9 campaign bro tgh run..hehehe..alhamdulilah n tq pada nuffnang dan pengiklan2 yang sudi meletakkan iklan dekat blog2 buruk aku.




Celcom telah menyumbang 2 iklan dalam 2 blog aku iaitu di http://myfirst-tutorials.blogspot.com dgn http://kerjadsini.blogspot.com.



ni iklan celcom dalam salah satu blog aku, comel kan


Dapatkan segera celcom broadband ni pc fair yang akan diadakan tak lama lagi
maklumat lanjut download disini



Category: 2 comments
Related Posts with Thumbnails

Entri Yang Perlu Anda Baca

Jana Pendapatan Melalui Paypal -- Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Sapa Yang Nak Ikut?