Income Nuffnang Selama Seminggu (11-17/4/10)

Semalam aku check income aku adalah dalam RM9x.xx. pagi ni pulak aku check kurang 0.06 sen lagi jadi RM100. best betul aku rasa, sbb selama aku joint nuffnang ni, baru sekali aku draw duit tu.

Sekarang ni aku kumpul je sebanyak yang mungkin. hasil ni aku dapat dari klik kawan2, klik aku juga..hehehehe.. n campaign2 dari bufered earning yang dah jadi metered earning.

kalau semua campaign aku dah jadi metered earning,,wauuuuu masyuk.....

oklah aku tak tahu nak post aku..so aku postlah hasil nuffnang aku dalam ni.. oklah enjoy dengan hasil kerja aku selama 6 bulan ni..


Earning yang hampir ke RM100
hasil klik kawan2 n aku juga kalau rajin klik...hahaha
Category: 9 comments

9 comments:

I n n z said...

byk nye.
sy tak sampai rm5o pun ag.
da dkt 2 thn da =(

Ery Farieha said...

eh eh
seminggu almost seratus???
siyes????

iedayah said...

wow.mcm besh je..tp xgheti r plak.mtk ilmu ckit blh cm no gayo den nak kayo neh..huhuhu=p

Tn.Punya said...

innz : sabr..setiap benda yg kita buat kena sabar? ini pon atas galakan dari wife tersyg.

ery Farieha: takdalah seminggu 100, ni hasil dari bulan 2 lagi.

iedayah: kalau nak guide baca dlm blog ni byk panduan..yang pennting sabar n rajin2 buat blog walking

DaHLia said...

wahhh masyuknya dia,,
belanja sket :)

Lynn said...

wah..tahniah! rezeki tuu..=)
agak2 sy ni terlambat ke x nk join nuffnang? nak jugak buat duit coz sy slalu jer blogwalking tp blum ada blod sendiri.br bercadang nk buat. thanks for your tips ya~

Wandy Infinity said...

wah,,,.. banyak nya....dapat lah beri tips ni..

Akulah.com said...

nuffnang memang best.. sekarang banyak da saingan yang best2.. contoh chrup2

RuBy ArE_TuN ArE_dA V-yAh said...

kire byk la tu dlm seminggu..sy pny msh zero lg
Everything Here Is the Best Thing Ever

Related Posts with Thumbnails

Entri Yang Perlu Anda Baca

Jana Pendapatan Melalui Paypal -- Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Sapa Yang Nak Ikut?