Nuffnang Buffered Earning, Campaign yang ke-15 & 16 (DIGI & ASIA FASHION)

Dalam kesebukan korang semua bercerita pasal redmummy ari sbb dia dah kayo sebagai blogger, aku diam2 je dalam selimut dapat juga lagi campaign dari nuffnang ni.

Ni campaign yang ke 15 & 16 aku dapat dari pengiklan dan nuffnang.

cuma aku nak bertanya kepada otai2 bloggger dekat luar sana. kita boleh tahu tak berapa jumlah pengunjung unik kita yang pengiklan beli bila dia masukkan iklan dalam blog kita.

sebab aku tengok kekadang bila pengunjung aku dah lebih dari 50 orang, iklan tu akan hilang. kekadang bila 100 baru hilang so kita boleh tahu ke ari tu pengiklan ada beli berapa?

kalau ada yang ada fomula pengiraan. kasi tahu aku dalam komen.

bukan apa senang sikit aku nak burged, sekurang2nya ada berapa pengunjung yang perlu aku target sehari.


2 campaign yang sedang berjalan di blog2 pelabur

blog-blog pelabur aku yang menyumbang dalam earning aku


http://myvitrd.blogspot.com/
http://myfirst-tutorials.blogspot.com/
http://saifulam-agrofarm.blogspot.com/
Category: 5 comments

5 comments:

nuRuLain_zAiNi said...

huhuhuh..tggu dan lihat lah nnt

DaHLia said...

wahh tahniahhhh!!!

kenwooi said...

cool.. keep it up =)

Tn.Punya said...

tq..coment ye

ohmywtf said...

CONGRATES!

Related Posts with Thumbnails

Entri Yang Perlu Anda Baca

Jana Pendapatan Melalui Paypal -- Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Sapa Yang Nak Ikut?