TRAFIK MENINGKAT DARI HARI KE HARI

Dari hari ke hari salah satu blog yang aku jaga ni aku perhatikan peningkatan pengunjung amat memberangsangkan aku. blog ni aku wujudkan untuk rakan2 yang sedang menganggur ngan mencari kerja boleh datang disini cari kerja disini.

kalau korang dah ada keje yang bagus korang sebar2 dengan rakanlah ye. di sebabkan pengunjung yang meningkat ni jugalah telah menambah sedikit pendapatan sampingan aku dalam nuffnang ni. buat masa ni ada 3 campaign tengah berjalan dalam blog aku ni..

apa yang aku buat unutk tingkatkan trafik blog aku ni, aku buat kunjungan ke blog2 rakan setiap hari sambil meninggalkan jejak samada tinggalkan komen dalam post atau chat box. aku dah praktikkan benda ni selama sebulan n hasilnya cukup memberangsangkan aku..

bagi yang baru nak berjinak2 dalam dunia blog ni ngan tambah income kau bolehlah ambil sikit petua aku tu yang tak seberapa. selain tu tu korang cari blog2 otai yang lain yang pengunjung uniqe sehari je 1k. oklah salam berblog dari aku yang masih baru ni.
Category: 2 comments

Bufferer Earning Aku Meningkat Lagi -- Alhamdulilah

Siapa tak happy bila setiap ari je korang check akaun nuffnang ada je campaign baru yang nuffnang kasi. ari ni dalam blog tutorials aku ni.. iklan Nestle pulak yang menghiasi muka depan blog aku.. tq kepada nestle.



ni sebahagian Buffered earning yang boleh aku tunjukan sebagai contoh dan pembakar semangat aku ngan blogger2 lain. nak d katakan semua blog aku dapat campaign ni.. tq nuffnang

moga dari hari ke hri aku dapat banyak lagi campaign.. komen d blog aku untuk bolehkan aku tingkat prestasi blog aku.


Category: 1 comments

Buffered Earning Mencanak Minggu ni.. Banyak Gila..hahaha

Tq Nuffnang & pengiklan2 yang sudi melabuhkan iklannya d blog2 buruk aku.. minggu ni je lebih dari 10 campaign aku dapat untuk blog2 aku., happy gila aku pagi ni..


korang tengok je dekat bawah ni campaign yang aku dapat..sekarang aku tengah tingkatkan usaha untuk naikan traffik blog2 yang dapat campaign ni.


banyak traffik banyaklah income yang dibayar. kalau makin sikit trafik, memang takda makna campaign yang korang dapat ni.

rajin2 ye datang blog2 aku ni.. ok cita banyak tak guna.. jom kita blog walking dulu..
Category: 5 comments

AKU Dapat Kempen CPM.... Yahoooooooooo

Lama benar aku tak update blog aku yang satu ni. sebut je pasal kempen CPM tentu ramai yang mengidamkannya, sama macam aku juga. aku daftar dalam nuffnang ni awal bulan 11 tahun lepas, bulan 3 ni baru aku dapat kempen CPM. Tima kasih kepada pihak Nuffnang dan juga penaja kempen aku.. next month kasi banyak lagi ye.. hehehe
aku malas nak cerita apa dia kempen CPM ni . sbb dah banyak kawan2 kita sembang pasal ni macam dalam blog sahabat kita sayatulisblog , sumijelly , topotato , mymuaz dan banyak lagi.
korang bacalah info dalam blog dia orang tu.. tentu korang akan faham sendiri. tapi disebabkan aku cuti minggu lepas seminggu aku terlepas pandang yang aku dah dapat kempen CPM ni.
cuma yang aku tak pasti bila kempen aku ni mula n berakhir.. sebab tahu2 je dah ada nilai RM dalam tu tak banyaklah.
aku nak minta tanya rakan2 yang pernah dapat kempen ni.. macam mana nak tahu bila kempen tu start n berakhir.. sebab bila ku buka blog aku tu.. iklan untuk kempen tu takda pon?
Tlg Jawab Soalan AKu?
Category: 3 comments
Related Posts with Thumbnails

Entri Yang Perlu Anda Baca

Jana Pendapatan Melalui Paypal -- Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Sapa Yang Nak Ikut?