AKU Dapat Kempen CPM.... Yahoooooooooo

Lama benar aku tak update blog aku yang satu ni. sebut je pasal kempen CPM tentu ramai yang mengidamkannya, sama macam aku juga. aku daftar dalam nuffnang ni awal bulan 11 tahun lepas, bulan 3 ni baru aku dapat kempen CPM. Tima kasih kepada pihak Nuffnang dan juga penaja kempen aku.. next month kasi banyak lagi ye.. hehehe
aku malas nak cerita apa dia kempen CPM ni . sbb dah banyak kawan2 kita sembang pasal ni macam dalam blog sahabat kita sayatulisblog , sumijelly , topotato , mymuaz dan banyak lagi.
korang bacalah info dalam blog dia orang tu.. tentu korang akan faham sendiri. tapi disebabkan aku cuti minggu lepas seminggu aku terlepas pandang yang aku dah dapat kempen CPM ni.
cuma yang aku tak pasti bila kempen aku ni mula n berakhir.. sebab tahu2 je dah ada nilai RM dalam tu tak banyaklah.
aku nak minta tanya rakan2 yang pernah dapat kempen ni.. macam mana nak tahu bila kempen tu start n berakhir.. sebab bila ku buka blog aku tu.. iklan untuk kempen tu takda pon?
Tlg Jawab Soalan AKu?
Category: 3 comments
Related Posts with Thumbnails

Entri Yang Perlu Anda Baca

Jana Pendapatan Melalui Paypal -- Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Sapa Yang Nak Ikut?