Nuffnang Buffered Earning, Campaign yang ke-28 ( Citibank Clear Card )

"Buffered earning ke-28"

Sebenarnya dah lama aku tak dapat BE (buffered earning) dari nuffnang. Nak dikatakan bulan lepas aku langsung tak dapat 1 pon BE. Alhamdullilah pagi ni bila aku buka je akaun nuffnang aku, tiba-tiba terpandang pada ruangan kolum Pendapatan Terumpuk @ Buffered earning seperti ada satu BE yang aku dapat. Bila aku perhatikan memang ya aku dapat satu kempen dari Citibank Clear card.

Apa lagi senyum jelah aku bila tengok ada BE muncul dah tu terus g buka blog yang aku dapat BE tu.. aku buka blog apa-pasal.. so terpaparlah iklan seperti dekat bawah ni.

"Iklan dari citibank clear card"

Macam biasa setiap kali ada iklan baru yang muncul di blog aku .. sudah pastinya aku nak tahu apa kandungan iklan tu.. so nak tahu aku kliklah pada iklan tu.. terpaparlah website utama iklan citibank clear card ni.

kepada sesiapa yang belum ada kredit card lagi atau bercadang nak apply kredit card citibank ni apa kata korang masuk dalam citibank clear card.. mudah saja syaratnya.. pemohon hendaklah yang berumur 21 tahun ke atas dan mempunyai pendapatan tahunan sekurang-kurangnya RM18,000 setahun.

Kalau anda semua rasa layak untuk memohon apa kata klik pada MOHON SEKARANG

Terima kasih aku ucapkan kepada pihak nuffnang sebab sudi memberikan iklan untuk disiarkan di blog apa-pasal.. terima kasih juga kepada citibank clear card... ada iklan bagi lagi.. :-)
Category: 3 comments
Related Posts with Thumbnails

Jana Pendapatan Melalui Paypal -- Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Sapa Yang Nak Ikut?