Claim Skim Pelaburan Internet SwissCash

Pagi ni aku dapat satu email yang aku sendiri tak tahu kesahihan atau kebenaranya, yang mana satu laman web untuk membuat tuntutan pelaburan skim internet telah diwujudkan disini http://www.administrator-swisscash.com.my/

Baru2 ni kita diberitakan khabar gembira bagi pelabur2 internet swisscash yg dahulunya telah dibekukan akaun dinegara ini oleh bank negara telah dimaklumkan bahawa semua wang pelabur akan dipulangkan semula kepada pelabur dengan bukti yang sah.

Aku tak adalah joint skim ni sbb dari dulu aku tak berapa percaya skim cepat kaya ni..apa yg aku nak inform dekat sini sapa yg lebih ariff tentang tuntutan ni leh lah kongsi bersama dalam komen ni bawah.

bukan apa aku takut dalam kegembiraan pelabur nak dapat duit dia orang semula ada pulak pihak ke-3 ambil kesempatan jadi orang tengah nak tolong claimkan. tolong claim je takpe nanti timbul pulak isu nak komisionlah, kena bayar wang caj perkhidmatanlah n macam2 benda lagi.. so sebelum para pelabur tak dapat langsung duit tu baik berhati2 dalam nak claim ni.

ada baiknya para pelabur rujuk pada suruhanjaya sekuriti mcm mana cara nak claim ni.

kalau ada yg dah start claim boleh korang share disini.. komen anda diperlukan..

P/S: kalau dah dapat duit semula.. simpanlah duit korang tu baik2.. dok sahlah masuk skim2 yg bahayo tu ye..
Category: 6 comments
Related Posts with Thumbnails

Entri Yang Perlu Anda Baca

Jana Pendapatan Melalui Paypal -- Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Sapa Yang Nak Ikut?