Apa dah Jadi Bila Aku Wat BlogWalking?

Korang tengok statistik aku jam 11.oo pagi tu aku tak pernah dapat seramai tu pengunjung unik dalam blog aku dalam satu 1 jam.

dulu aku selalu dengar blog walking, atau jalan2 dalam blog rakan2. betulke translate dia tu..hahaha..pedulilah.

sekarang bila aku buat sendiri blog walking pada jam 10.00 pagi keputusan dia aku dapat tengok sejam selepas tu iaitu jam 11.oo pagi.




Dalam masa sejam 32 pengunjung unik yang terjah blog aku. ooooo..tidak..macam tak percaya.. bayangkan kalau 10 jam ada pengunjung macam tu tak ke dapat 300 pengunjung unik dalam blog korang.

apa yang aku buat ni hanya satu ujian je. esok aku nak test lagi yang mana aku nak buat setiap 2 jam aku nak buat blog walking. aku nak tengok apa hasilnya..kalau berjaya aku tunjuk esok dekat korang..

ok tunggu hasilnya esok. aku nak g wat blog walking dulu.. maklum jelah dalam blog aku ni ada campaign tengah berjalan so kena rajin2 sikit up trafik..

cau..ci cau..
Category: 3 comments
Related Posts with Thumbnails

Entri Yang Perlu Anda Baca

Jana Pendapatan Melalui Paypal -- Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Sapa Yang Nak Ikut?