Kunci Syahwat Wanita Kiraan Bulan Masihi


Sebagai perbandingan dengan bulan Hijrah (bulan Islam), disertakan pula tempat-tempat merangsang syahwat berahi wanita menurut bulan Masihi.

Tempat-tempat yang sensitif di bahagi 2 iaitu di bahagian sebelah kanan dan kiri tubuh.

Dari 1 hingga 15haribulan Masihi adalah di sebelah kanan manakala 16 hingga 30/31 haribulan di sebelah kiri tubuh wanita.

Kunci syahwat berahi wanita mengikut bulan masihi adalah seperti berikut:-

Tanggal 1 :- Hujung jari kaki kanan.
Tanggal 2 :- Ditengah tapak kaki kanan.
Tanggal 3 :- Pada tumit kanan.
Tanggal 4 :- Di buku lali sebelah kanan.
Tanggal 5 :- Pada Betis kanan.
Tanggal 6 :- Pada lutut kanan.
Tanggal 7 :- Paha kanan.
Tanggal 8 :- Punggung kanan.
Tanggal 9 – Sekitar pangkal paha kanan.
Tanggal 10 :- Pusat dan sekitarnya.
Tanggal 11 :- Ditengah buah dada kanan.
Tanggal 12 :- Pada dagu.
Tanggal 13 :- Pada bibir.
Tanggal 14 :- Puncak hidung.
Tanggal 15 :- Tengah Kening.
Tanggal 16 :- Kening sebelah kiri.
Tanggal 17 :- Hidung sebelah kiri.
Tanggal 18 :- Bibir sebelah kiri.
Tanggal 19 :- Dagu sebelah kiri.
Tanggal 20 :- Ditengah buah dada.
Tanggal 21 :- Pada pusat sebelah kiri.
Tanggal 22 :- Pangkal paha sebelah kiri.
Tanggal 23 :- Punggung sebelah kiri.
Tanggal 24 :- Pada paha sebelah kiri.
Tanggal 25 :- Lutut sebelah kiri.
Tanggal 26 :- Betis sebelah kiri.
Tanggal 27 :- Pada buku lali sebelah kiri.
Tanggal 28 :- Pada tumit sebelah kiri.
Tanggal 29 :- Pada tapak kaki sebelah kiri.
Tanggal 30 :- Ibujari kaki sebelah kiri.
Tanggal 31 :- Pada jari tangan. Sekitar tapak tangan.

Jadual diatas ini khusus apabila bulan ada 31 hari. Jika hingga 30 hari saja, Pembahagian tersebut didasarkan pada peredaran darah pada tubuh wanita. Tempat-tempat yang peka tersebut berubah setiap hari. Oleh itu suami isteri hendaklah berpakat dan bertanya atau pastikan melalui pengalaman di bahagian mana yang menimbulkan sensitif seksual.?
Category: 5 comments

[Terkini] Blogger Template Designer

Salam pagi semua, pagi ni aku nak kongsi maklumat terkini yang bagi aku baru aku jumpai dekat blogspot.

Pagi ni aku tergerak hati nak ubah template salah satu blog aku yang mana minggu lepas template yang aku buat ada problem. bila aku buka je akaun blogspot aku popup seperti diatas akan keluar.

so aku klik pada bahagian design dan hasilnya dekat bawah ni.


kelebihan template ni lagi menarik dan banyak pilihan termasuk background yang boleh dipilih dengan begitu banyak sekali.

so kepada yang berminat nak tukar cita rasa template baru boleh pergi tengok ke akaun blogspot korang masing2.

PERINGATAN : Apabila template baru di pilih skript nuffnang akan hilang dan perlu memasukkan semula skript iklan nuffnang tu.

Category: 5 comments

Tak pernah puas tapi hari ni aku PUAS


Setiap insan dilahirkan sempurna didunia ini, sama seperti aku selagi tak puas aku akan terus mencuba & terus.. terus.. terus mencuba sampailah aku merasai kepuasan yang maximum.

puaskan dirimu barulah kau akan merasa puas hati dengan apa yang buat selama ni.

macam aku aku kira dah 5 kali aku tukar templete blog aku yang aku kira tak pernah puas dengan templete yang ada. sebab apa? sebab aku yangtengok sendiri tak menarik. kalau tn.punya blog sendiri tengok blognya rasa tak cantik apa tah lagi pengunjung yang nak datang n baca info dekat sini. mungkin akan datang sekali je sebab terklik tajuk yang menarik perhatian.

aku rasa ari ni baru aku merasa puas melihat blog aku sendiri bila aku tukar sekali lagi templete yang berciri2 warna coklat. sebelum ni aku menggunakan warna hitam, tapi ada masalah untuk edit warna2 tulisan dan tajuk entri aku.

kepada yang baru masuk ke blog ini diucapkan terima kasih keran sudi mengunjung dan kunjungan balas kembali anda amat di alu-alukan.

"Berblog secara ikhlas sambil mencari pendapatan sampingan"
Category: 1 comments

Nuffnang Buffered Earning, Campaign yang ke-24 (DIGI & Super GT 4)








Salam Pagi semua, Lama juga aku tak merasa buffered earning dari nuffnang ni, tapi pagi ni aku d kejutkan dengan 4 blog aku mendapat pelbagai buffered earning dari nuffnang, tq nuffnang.

Antara iklan yang menghiasi blog2 aku ada dari Dunia sukan permotoran yang iaitu Dari litar sepang sempena Sukan Super GT4 dan iklan kedua dari DG.

kalau tak silap akulah Digi ni memang penyumbang terbanyak erning aku sepanjang aku joint nuffnang ni.

Antara blog2 yang bertuah mendapat iklan dari nuffnang

http://myvitrd.blogspot.com/ (Iklan Sukan Permotoran Super GT4)
http://myfirst-tutorials.blogspot.com/ (Iklan DIGI)
http://saifulam-agrofarm.blogspot.com/ (Iklan DIGI)
http://apa-pasal.blogspot.com/ (Iklan DIGI)
Category: 1 comments
Related Posts with Thumbnails

Entri Yang Perlu Anda Baca

Jana Pendapatan Melalui Paypal -- Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Sapa Yang Nak Ikut?