Buffered Earning Mencanak Minggu ni.. Banyak Gila..hahaha

Tq Nuffnang & pengiklan2 yang sudi melabuhkan iklannya d blog2 buruk aku.. minggu ni je lebih dari 10 campaign aku dapat untuk blog2 aku., happy gila aku pagi ni..


korang tengok je dekat bawah ni campaign yang aku dapat..sekarang aku tengah tingkatkan usaha untuk naikan traffik blog2 yang dapat campaign ni.


banyak traffik banyaklah income yang dibayar. kalau makin sikit trafik, memang takda makna campaign yang korang dapat ni.

rajin2 ye datang blog2 aku ni.. ok cita banyak tak guna.. jom kita blog walking dulu..
Category: 5 comments
Related Posts with Thumbnails

Entri Yang Perlu Anda Baca

Jana Pendapatan Melalui Paypal -- Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Sapa Yang Nak Ikut?