Kenapa Cek Nuffnang Aku Tak Dapat Lagi??

huhu.. dah sebulan lebih aku tunggu napa ye cek aku tak dapat2 lagi..nak gak aku merasa dapat cek ni.

bukan aku claim banyak sangat pon RM64.50 je.. nilah first claim yang aku buat..mungkin ada yg ketawakan aku..apalah post mcm ni pon nak buat juga ke..tapi apa aku pedulikan duit aku...hahaha kasar nampak bunyi..

aku bukan marah tapi pelik juga napa tak sampai2.. ari ni aku buka nuffnang aku tengok status dia tulis Dihantar.. so aku kena sabar tunggu cek aku lagi ni..

sapa ada pengalaman dapat cek pertama ni..berapa lama baru sampai ahh??


Category: 8 comments
Related Posts with Thumbnails

Entri Yang Perlu Anda Baca

Jana Pendapatan Melalui Paypal -- Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Sapa Yang Nak Ikut?