Nuffnang Buffered Earning, Campaign yang ke-21 (CURVE)

Last aku dapat buffered earning mingu lepas kalau tak silap 22hb april, minggu ni aku dapat satu lagi, untuk salah satu blog berjaya aku http://myvitrd.blogspot.com.

Sekarang ni merupakan campaign yang ke-21 yang d berikan oleh curve Fashion.

Apa pon tq aku ucapkan kepada syarikat yang sudi mengiklankan sesuatu dalam blog aku.

Tak lupa kepda bapa angkat aku mR. Nuffnang.


campaign yang ke-21
Category: 8 comments

8 comments:

nuRuLain_zAiNi said...

wah..mcm tu keeeeeeeeee

ardinihumaira said...

wah congrats! masyuuuknya...

syalinda johari said...

waaahh..congrats2

nora said...

bile la i nak nak dapt buffered yg pertama pon?hikhik22

Akif Mazlan said...

wahhh, aku baru jer nk gunaa nuff,,
huhuhu,,
aku akn tandingi ko!
heheh

mynuffnang said...

tq2 datang komen..alhamdulilah blog tak putus2 dapat earning

shaharil said...

Tahniah. aku belum pernah merasa buffet earning tu.

Che Sayzzuwan said...

Wah...tahniah ea hehe

Related Posts with Thumbnails

Entri Yang Perlu Anda Baca

Jana Pendapatan Melalui Paypal -- Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Sapa Yang Nak Ikut?