Nuffnang Buffered Earning, Campaign yang ke-27 ( Vaseline Contest )

Salam semua, sebenarnya dah lama blog ni tak di update salah satu sebabnya takda idea nak update apa dan lagi satu dah lama tak dapat BE (Buffered Earning) dari nuffnang.
Tapi pagi tadi bila aku check akaun nuffnang, alhamdulillah aku dapat satu BE dari salah satu blog aku kerjdsini. BE tu datangnya dari iklan Vaseline Contest.
Kebetulan wife aku memang menggunakan Vaseline ni untuk pelembab kulit so aku bercadang nak joint contest ni wakil bagi wife aku..
Tq kepada pihak nuffnang kerana beri kepercayaan kepada aku untuk mempromosikan Vaseline Contest ni.
Kepada yang masih berminat nak menyertainya bolehlah menghantar penyertaan sebelum 12.00pm pada 1 oktober 2010
Tagged as : The Most Vibrant Skin
Category: 1 comments
Related Posts with Thumbnails

Entri Yang Perlu Anda Baca

Jana Pendapatan Melalui Paypal -- Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Sapa Yang Nak Ikut?