LOGIN FACEBOOK DAPAT RM100 HARI-HARI

Bunyi pelik tapi dimana kebenarannya.. pagi ni member aku buka facebook dia kata ada orang taq iklan bertajuk "

LOGIN FACEBOOK DAPAT RM100 HARI-HARI

" bunyinye menyeramkan..kalau betul, baik takyah keje hang aplly streamyx @ broadband je dekat umah hang setiap minit asik login n logout je facebook tu.. hang dapat RM 100.

nak bangun pukul berapa pon boleh tak terikat pada keje.. tapi bila difikir2 balik ni macam keje tak logik.. zaman gawat ni mcm2 orang ambil kesempatan dekat orang2 yang terdesak kewangan ni.

kawan2 blogger yang ada info atau dah joint benda ni kasi share sikit maklumat..

Sapa owner yg bagi kita duit RM100 ni? betul ke kesahihannya? kalau betul mana bukti aku nak tengok???
Category: 8 comments
Related Posts with Thumbnails

Entri Yang Perlu Anda Baca

Jana Pendapatan Melalui Paypal -- Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Sapa Yang Nak Ikut?