Buffered Earning Macam Cendawan Tumbuh


Lama dah blog aku ni senyap dengan menyepi, bukan malas update tapi sebuk mengupdate blog personal aku. Blog ni aku suka juga sebab aku sukalah aku baru je cantikan templete dia.

Aku sebenarnya bersyukur sebab selalunya buffered earning aku dapat sehari 1 campaign tapi ari ni aku check akaun nuffnang aku aku dapat 4 campaign untuk blog2 aku. walaupun bukan satu blog 4 campaign tapi blog ni semua guna 1 akaun nuffnang je.

Senang nak manage, ada lagi 3 blog member aku yang tumpang dalam ni sebab dia orang malas nak manage, aku tolong managekan..ada untung kongsi sama2.. boleh tak gitu tn. manager nuffnang?

dalam berniaga internet ni kena jujur. tak suka tipu2. lagi pon kalau ada earning yang blog kawan2 aku dapat dalam akaun tu ada maklumat detail dia. cukup setahun aku bentanglah keuntungan iklan ni..hehehe

Tapi yang bestnya berkongsi akaun ni, blog2 yang tak aktif pon kekadang dapat juga buffered earning mcm blog member aku ni.. Apa pasal .. pengunjung dia kurang dari 20 orang sehari tapi ada je iklan melekat dalam blog dia. dapat jugalah sepuluh sen dua ari nuffnang.. jadilah boleh buat beli gula2..heheh

oklah blogger2 sekalian, ada info terbaru aku update lagi ye.. jalan dulu..wasalam.....



koleksi campaign terbaru sumbangan nuffnang

Susu terbaik untuk ibu2 mengandung..


Menu baru Fizza hut..jom g serbu fizza hut ari ni...

Category: 1 comments
Related Posts with Thumbnails

Entri Yang Perlu Anda Baca

Jana Pendapatan Melalui Paypal -- Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Sapa Yang Nak Ikut?