[Terkini] Blogger Template Designer

Salam pagi semua, pagi ni aku nak kongsi maklumat terkini yang bagi aku baru aku jumpai dekat blogspot.

Pagi ni aku tergerak hati nak ubah template salah satu blog aku yang mana minggu lepas template yang aku buat ada problem. bila aku buka je akaun blogspot aku popup seperti diatas akan keluar.

so aku klik pada bahagian design dan hasilnya dekat bawah ni.


kelebihan template ni lagi menarik dan banyak pilihan termasuk background yang boleh dipilih dengan begitu banyak sekali.

so kepada yang berminat nak tukar cita rasa template baru boleh pergi tengok ke akaun blogspot korang masing2.

PERINGATAN : Apabila template baru di pilih skript nuffnang akan hilang dan perlu memasukkan semula skript iklan nuffnang tu.

Category: 5 comments
Related Posts with Thumbnails

Entri Yang Perlu Anda Baca

Jana Pendapatan Melalui Paypal -- Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Sapa Yang Nak Ikut?