Apa dah jadi dengan www.MYLOOK.com?

Sapa yang boleh jelaskan sekarang, apa dah jadi dengan website mylook. dah 2 hari tak boleh buka dari sabtu sampai ari ni ahad.


Ni error yang kau boleh tengok bila ku cuba access website mylook ni. adakah kita semua dah kena kencing? @ web tu kena tutup sebab SCAM? @ server tengah buat maintenance?


sapa yang boleh jelaskan. aku tak suka macam ni..huhu.
Category: 4 comments

Akibat aku tak buat apa2 Post ari ni...huhuhu

Aku malas nak cerita panjang dekat sini sbb sedih, tengok trafik aku yang jaduh merundum macam saham.

huhuhu..korang tengok statistik dekat bawah je. korang dah faham apa yang aku rasa. ni semua berpunca dari aku yg langsung semalam tak buat apa2 dkt blog aku.

blog walking takbuat, post baru tak buat. n mcm2 lagi. semalam 15/4/10 pengunjung yangaku dapat cuma 16 berbanding 59 hari sebelumnya..

esok aku cuba buat posting n wat blog walking pulak. kita tengok sama2 apa hasilnya.

statistik yang mengecewakan..huhu

beza 43 pengunjung darii hari yang sebelumnya..
Category: 0 comments
Related Posts with Thumbnails

Entri Yang Perlu Anda Baca

Jana Pendapatan Melalui Paypal -- Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Sapa Yang Nak Ikut?