My Nuffnang First Claim

Buat pertama kalinya aku claim income dari nuffnang ni.. sekarang aku tengah sabar menunggu cek dari nuffnang.. aku claim tak banyaklah sekadar syarat minimum yg boleh aku keluarkan tu je..




Sedih sikitlah sbb sebulan ni aku sebuk uruskan majlis kawin aku dgn adik aku so income nuffnang aku jatuh terus sebab lama tak buat post kan.. ni baru je nak publis post.. tu pon idea masih kurang..






Tapi masih syukur lagi sbb ada juga orang tolong klik iklan2 tu dapat jugalah RM2.xx... hehehe tak pe sikit pon duit jugakan..



biasanya korang lepas claim income dari nuffnang ni..berapa lama eh baru dia send cek ke korang.. otai2 yang dah ada pengalaman dapat first cek ni..kasi info sikit dalam comment aku ni..
Category: 8 comments
Related Posts with Thumbnails

Entri Yang Perlu Anda Baca

Jana Pendapatan Melalui Paypal -- Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Sapa Yang Nak Ikut?