Nuffnang Buffered Earning, Campaign yang ke-19 (IKEA)

Kini Ikea pula telah menyumbangkan iklan dalam blog aku, harap2 iklan ikea ni dapat duduk lama dekat blog buruk aku ni.


ni merupakan campaign yang ke 19 aku dapat sepanjang 6 bulan berblog.


Tq IKEA kasi iklan, nanti aku g shoping sana ye..hehehe

P/S: Seronok setiap hari ada 1 buffered earning masuk..harap2 rezeki ni tak putus..amin
Category: 6 comments

Semalam Pengunjung Teramai Blog Aku..Tq

Selama aku wujudkan blog ni, semalam boleh aku katakan aku bangga sangat dengan kehadiran ramai pengunjung.

Semalam merupakan hari yang aku dapat pengunjung teramai iaitu sebanyak 196 pengunjung unik dan yang view page aku seramai 326.

Bagi blogger otai macam kak redmummy, itu hanya sedikit..hehehe


"Print screen dari akaun Nuffnang"


Blog ni merupakan blog peribadi aku, yang mana korang boleh tengok dekat sini. http://myvitrd.blogspot.com

Blog aku ni juga dah menyumbang banyak pendapatan kepada aku melalui iklan nuffnang (buffered earning). selain dari tu hasil klik2 lah sehari sekali klik. hehehe.

Tq kepada follower aku yang tak serik2 berkunjung dalam blog aku ni. bagi yang belum pernah masuk korang masuk melalui link yang aku bagi dekat atas tu. aku hadiahkan dekat korang dengan korang leh download drama TV3 "adamaya" dan "asmaradana" secara percuma..Enjoy
Category: 1 comments
Related Posts with Thumbnails

Entri Yang Perlu Anda Baca

Jana Pendapatan Melalui Paypal -- Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Sapa Yang Nak Ikut?