Siapa Pernah Dapat 5 Bintang Dari Nuffnang

Dah lama aku perhatikan bintang2 dekat statistik akaun nuffnang aku ni, sekejab takda bintang, sekejab 3 bintang n sekarang paling tinggi 4 bintang.

Apa maksud bintang2 tu? yang ni satu benda ni aku tak faham2 start dari aku daftar sampai aku dapat check nuffnang.

nak juga aku tahu benda ni n apa fungsinya? kalau otai2 luar sana tahu kasi tahu sikit dekat blogger2 baru macam aku ni. tinggalkan komen ye supaya kita dapat share ramai2.


"bintang2 di semua blog2 aku"

"Bintang 4 kuning tertinggi pernah aku dapat"


Category: 9 comments
Related Posts with Thumbnails

Entri Yang Perlu Anda Baca

Jana Pendapatan Melalui Paypal -- Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Sapa Yang Nak Ikut?