Kongsi Pengalaman Bersama Nuffnang


Sepanjang aku joint nuffnang ni masuk minggu ke 4 ni aku rasa memang kita leh tambah pendapatan sampingan dari mengiklankan iklan2 dari nuffnang ni. cuma usaha yg gigih dah kerajinan para blogger je yang akan menentukan hala tuju pendapatan seseorang tu.

Rakan-rakan & blogger di luar sana apa kata kita kongsi pengalaman anda sepanjang bersama nuffang..lama mana anda joint? pendapatan macam mana? n apa anda rasa bila Cek pertama sampai ditangan anda, berapa ramai yg kata .. Tq nuffnan...

dengan harapan komen anda dibawah ini dapat memberi sumber inspirasi n semangat kepada ahli2 baru mcm aku ni..

Komen jangan tak komen ye di bawah........




Category: 12 comments

12 comments:

Tn.Punya said...

macam aku sendiri pengalaman aku baru lagi tapi hasilnya dalam ni http://myfirst-tutorials.blogspot.com/2009/12/pendapatan-dari-nuffnang-selama-3.html

Shahrul Shaharuddin said...

salam

Nuffnang nie mmg bgs.. tapi usaha blogger lah pulak membantu Nuffnang dalam mengiklankan company2 yang berada dalam comunity mereka. Sebagai blogger kita patut meningkatkan "traffic jemmed" dalam blog kita.. :)

zool said...

Info yang bagus..
Janji kita guna cara betul...

mynuffnang said...

kasi tips sikit shahrul..jadi kalau ada iklan baru je yg nuffnang dapat kita promosikan iklan tu mcm tu ye

..nOj.. said...

aku baru join nuff errmmm sebulan baru... register 5/11... lum rase duit lg... tgk la camne nanti... hehehh

kenwooi said...

well.. if you have more visitors, you'll get more earnings =)

kenwooi.com

sop said...

aku pun baru juga, lebih 6 bulan. setakat ini belum cecah rm 10 pun. maklumlah blog tak glmmer, x banyak visitor. lagipun visitor skrg pun ramai blogger, jadi dorang tahu itu iklan dan cam aku fobia tgk iklan, mesti tak klik walaupun iklan blog lain.
apa-apa pun, iklan sebagai iringin. kalau betul2 nak cari pendapatan pengiklanan, kena wat betul2, mesti boleh berjaya sebab dah ramai yang berjaya.
harap2 aku pun boleh berjaya...amin

Tn.Punya said...

insyallah kalau kuat kerja leh berjaya..aku doakan semua leh berjaya termasuk diri aku sendiri..

Sharinginfoz said...

memang betul visitors kena ramai... kena selalu update.... pas tu content mesti original dan menarik....

Ijan said...

bru join nuffnang dlm 2 minggu.tringin gk nk rse duit nuffnang.hehe

Mrs. Kown said...

cek pertama sampai dulu rasa eksaited habes. sbb rasa macam duit dari langit. then after baru start berusaha for more earning. :)

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

Related Posts with Thumbnails

Entri Yang Perlu Anda Baca

Jana Pendapatan Melalui Paypal -- Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Sapa Yang Nak Ikut?