Terima Kasih Nuffnang | 2 Buffered Earning Dari Nuffnang


Salam semua,

Lama benar aku tinggalkan blog ni.. bukan aku dah berenti dari berblog tapi sebuk menguruskan blog utama.. eh berapa banyak blog yang aku handle ni?.. dulu banyak sekarang dah tinggal 3 ketul je... hehehe.. mungkin korang kata aku tamak.. apa-apalah korang nak cakapkan.. yang penting nuffnang sentiasa bagi buffered earning dekat aku..

Untuk blog ni.. aku dapat 2 buffered earning yang satu dari maxis dan satu lagi dari celcom.. Buffered earning dari Digi je tak melekat lagi.. hehehe

Terima kasih nuffnang sebab masih sudi bagi dekat blog ni.. bila nak bagi dekat blog yang lain ni.. hehehe..

Ramai yang bising kata tak dapat buffered earning.. dan penyudahnya beralih kepada advertisor lain.. ada yang kata nuffnang pilih kasih.. asik orang yg sama je dapat.. bagi aku nuffnang tak pilih kasih.. sebenarnya pembahagian buffered earning diberikan berdasarkan giliran supaya semua blogger dapat rasa..

Semakin hari semakin ramai blogger yang register dibawah nuffnang.. so untuk mewujudkan keadilan buffered earning diberikan kepada blogger yang baru.. bagi menaikkan semangat untuk berblogging.

P/S : Kalau buffered earning tu dah melekat rajin-rajinlah update blog supaya tinggi trafik ye.... sebab income nuffnang bergantung kepada trafik.. kalau no visitor.. so rugilah nuffnang bafi iklan tu.. betul tak?


Category: 3 comments

3 comments:

Merryn said...

i checked mine.. satu jer buffered campaign.. hu hu hu..

Myvitrd said...

@Merryn : Takpe pelan2 nanti adalah tu banyak lagi

ahmadhaikal said...

wahh, tahniah. bukan senang tu nak dapat.

Related Posts with Thumbnails

Entri Yang Perlu Anda Baca

Jana Pendapatan Melalui Paypal -- Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Sapa Yang Nak Ikut?