[Terkini] Blogger Template Designer

Salam pagi semua, pagi ni aku nak kongsi maklumat terkini yang bagi aku baru aku jumpai dekat blogspot.

Pagi ni aku tergerak hati nak ubah template salah satu blog aku yang mana minggu lepas template yang aku buat ada problem. bila aku buka je akaun blogspot aku popup seperti diatas akan keluar.

so aku klik pada bahagian design dan hasilnya dekat bawah ni.


kelebihan template ni lagi menarik dan banyak pilihan termasuk background yang boleh dipilih dengan begitu banyak sekali.

so kepada yang berminat nak tukar cita rasa template baru boleh pergi tengok ke akaun blogspot korang masing2.

PERINGATAN : Apabila template baru di pilih skript nuffnang akan hilang dan perlu memasukkan semula skript iklan nuffnang tu.

Category: 5 comments

5 comments:

mlle tqa said...

tp kan ..xjumpe la yg body tu untuk letak iklan nuffnang .huuhu.cmne ek ?

Tn.Punya said...

yang tu kena try end error..letak dulu mana dalam coding tu lepas tu preview kalau ok..terus save.. sy buat mcm tu.. sebab code berubah2 kalau tukar tempate ni

hadawa said...

err,,xfaham lah pasal nuffnang,,cmne erk?!

Tn.Punya said...

senang je kalau nak masuk dalam ni http://myfirst-tutorials.blogspot.com
dalam tu ada banyak tutorial pasal nuffnang.

renny said...

Hi, salam kenal.
Terimakasih untuk informasinya. Silahkan kunjungi informasi tentang berbagai karya ilmiah dari kami
http://www.unand.ac.id/arsipua/abstrak/
Blog saya

Related Posts with Thumbnails

Entri Yang Perlu Anda Baca

Jana Pendapatan Melalui Paypal -- Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Sapa Yang Nak Ikut?