Siapa Pernah Dapat 5 Bintang Dari Nuffnang

Dah lama aku perhatikan bintang2 dekat statistik akaun nuffnang aku ni, sekejab takda bintang, sekejab 3 bintang n sekarang paling tinggi 4 bintang.

Apa maksud bintang2 tu? yang ni satu benda ni aku tak faham2 start dari aku daftar sampai aku dapat check nuffnang.

nak juga aku tahu benda ni n apa fungsinya? kalau otai2 luar sana tahu kasi tahu sikit dekat blogger2 baru macam aku ni. tinggalkan komen ye supaya kita dapat share ramai2.


"bintang2 di semua blog2 aku"

"Bintang 4 kuning tertinggi pernah aku dapat"


Category: 9 comments

9 comments:

Miss Annaz said...

klu ada sesapa yang bleh bg tau, silakan lah...sya pun setakat nie 3 bintang jer...orang baru la katakan...

miss lolly a.k.a luvfareda said...

l0lly punye yg lain semua 5 tapi yg leaderb0ard 4.

Tn.Punya said...

wah ..mcm mana boleh gitu ye..dikira berdasarkan apa ye?

Anak Perak said...

dia mcm fav. alo mcm bintang orang bagi bila tengok wayang. bila iklan jenis tu byk dipaparkan aka jrg tido maka bintang 5. tp kadang2 or jarang2 2 selalunya dpt bintang 3.mcm komunis 2.hak3..

Tn.Punya said...

ok2 aku faham sekarang..keluarkanlah iklan ku banyak2 supaya dpt banyak bintang

tempe said...

boleh aja x macam maner??kiter kene post iklan kat nuffnang or orang just view jerk blog kiter leh dapat bintang dan earn money..cmner??tolong aja skit..

Bintun Sazali said...

yg sy pelik..kenapa iklan kat blog sy da tak berfungsi?..dah amek yg baru pon masih takde perubahan..:(

Tn.Punya said...

alhamdulilah akhirnya aku dapat 5 Bintang untuk blog http://myvitrd.blogspot.com.
kalau tak percaya datang lah blog tu..

Ejen 010 said...

nak kena cari bintang le pulok lepas ni

Related Posts with Thumbnails

Entri Yang Perlu Anda Baca

Jana Pendapatan Melalui Paypal -- Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Sapa Yang Nak Ikut?