Apa dah jadi dengan www.MYLOOK.com?

Sapa yang boleh jelaskan sekarang, apa dah jadi dengan website mylook. dah 2 hari tak boleh buka dari sabtu sampai ari ni ahad.


Ni error yang kau boleh tengok bila ku cuba access website mylook ni. adakah kita semua dah kena kencing? @ web tu kena tutup sebab SCAM? @ server tengah buat maintenance?


sapa yang boleh jelaskan. aku tak suka macam ni..huhu.
Category: 4 comments

4 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

kalau SCAM pun logik jugak...I tengok pun dia tak mintak kita punya detail utk tujuan pembayaran pun.. tapi apa nak susah dah nama pun Free.

farah said...

betul2..aku tak kisah pon ...geram je...hahaha

BHO Blog said...

Kalau 503 maksudnya server to block kita. Ada kemungkinan website mylook.com block Malaysian traffic kut sebab traffic kita ini dianggap kurang bernilai. hmm...

Anonymous said...

huhu duit ku dh kumpul banyak..buat penat je aku kasi tahu org

Related Posts with Thumbnails

Entri Yang Perlu Anda Baca

Jana Pendapatan Melalui Paypal -- Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Sapa Yang Nak Ikut?