BLOG WALKING KERJA BODOH!!!!! AKU ULANG KEJE BODOH!!!!

Bunyi macam marah je, yelah sapa yang tak marah sehari aku wat keje blog walking tapi hasilnya mengecewakan.

aku pon tak tahu apa silapnya. blog yang aku terjah tu, tn dia tidor dari pagi ke @ pc rosak ke, entah aku pon tak tahu.

aku rasa arini je lebih 50 blog aku terjah sambil tinggalkan jejak dalam tu. tapi sampai sekarang aku ada pengunjung unik 20 orang je..huhu..pelik.

aku rasa arini aku buat kerja sia2 ngan kerja bodoh je terjah blog2 yang tidor ni..aku bosan buat keje2 mcam ni..tidakkkkkkkkkkkkkkkkk..



statistik yang mengecewakan


syukur ada juga 20 unik

aku tak kisah kalau korang nak kata aku tamak ke, buat blog semata2 nak kejar earning ke, aku peduli apa. bukan korang yang kasi makan aku dengan bini aku..

emm..keras nampak bunyi dekat atas tu..hahaaha..aku saja je nak kasi panas dalam ni. sekurangnya kalau kau baca sampai abis post aku ni, aku ucapkan terima kasih banyk2. sebab kau dah menyumbang 1 pengunjung unik dekat aku..hehehe..

tq pembaca postku yang kali ini.. oklah aku nak tido tengok hasil esok macam mana..nite semua blogger.
Category: 25 comments

25 comments:

MM said...

haha..ko gile r ah..

dizzydude said...

relax laa bro..sabar okie =)

mynuffnang said...

tak boleh sabar ni..kerja yang aku buat tak berbaloi dengan hasilnya..apa pon kau ang dtg komen..tq sbb menyumbang trafik aku..tq

Nurul a.k.a Riko said...

tak per...pelan2 gituk...mula2 mmg sikit2..lamer2 sure ramai yg dtg! Good luck 'k!

Ismail Noh said...

hehehe..lawak la ko nie..
tak apa rezeki di mana-mana :)

algin said...

my friend, blog walking just a part of getting traffic, that's a real basic for it.
maybe u can write articles that really have some strong context.
maybe u can try my way of getting traffic. it's in my blog post.
http://smokiezones.blogspot.com/2010/04/how-to-make-my-blog-popular.html

but i dont know it's this working for you or not,
i'm still newbie in blogging, but i found this way can boost up my traffic for daily :)
hope this will help you out.
good day my friend.

mynuffnang said...

hahaha..aku rasa pos aku kali ni menjadilah..sbb bila aku ckp macam tu ramai yang komen..huhu..tapi aku masih kecewa lagi..dengan hasil blog walking aku..tension..penat..tapi tak da hasil..arrrrrrrrrr

Mr Kamikaze said...

hehe..kena byk sabar bro...

woaini_87 said...

jangan marah2. tak baik.. ni hah, aku jalan2 kat sini...=)

Anonymous said...

Tersilap terjah la tu agaknya..eh nk tnya la...mcm mana nak ambik gmbr2 statistik nuffnang mcm pix atas tu masuk blog kita? lg satu.. skrip dailog fb...nmpk gaya bukan pakai camera kan?..cuba bagi tutriol sikit dik..thanks in advance.

~ Ann ~ said...

hehehehe.. aku pun slalu wat keja bodoh.. apa kata kita join the club.. ekekekekek >_<

kenwooi said...

it takes time? =)

bobbetonth said...

rileks bro...

BeaN MorENo said...

bro blogwalking ada cara dia...kalau kita main bo je memang tak nampak hasil...

Tn.Punya said...

thank u atas advised korang.aku dah mula belajar sabar ni.. tq

kisahsensasi said...

bagus la bro...kesabaran pasti ada hasilnya...saya ada cadangan...apa kata iklankan blog nie kat blog yang high trafik ...apapun always think positif....

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Sabau2 :)


lama2 banyak rr tu :)

Bintun Sazali said...

to anonymous> opss..jap2.tuan blog.maaf.cz nk tolong jwb..hehe..

senang ja nk wat camtu.just pi kat page yg kita nak 'picture'kan..then tekan 'print screen' pd keyboard.[kat keyboard bertuli bgni: PrtSc]

then bukak aplikasi "Paint"..paste kat sana,then edit ikut suka..Wallahua'lam..:)

Boyachilles said...

sama mcm aku dulu...tp takper, aku dah klik2 nuff ko

Viva La zuLL said...

Sabar- sabar...

Backlink..
http://ohserius.blogspot.com/

toyolkiut said...

slo n stedi..
ni org nye yg korang nk cari..
toyolkiut suka jalan2..
baca2 post..bg komen..
sebab pe? sebab toyolkiut suka membaca..
bertahun dalam alam siber baru rasa nk wat blog sendiri..
hehe!

L.E.N.S.A-N.A.N.I said...

nice entry & gud effort.. fyi, nak naik bukit yg tinggi mmg kita tak akan blari terus. mesti b'jalan stapak demi stapak dulu kn.. mcm tu gak la dgn dunia blogging nih..

niway, gud luck..

Adzriel AB said...

he..he.. memang panas entry ni. ni saya nak jadi unik visitor.

Myvitrd said...

@Adzriel Ab : entri panas yang menjadi akhirnya.. hehehe

Kudin said...

aku pun nk bikin panas laa.. baru unik naik.. hahahaha

Related Posts with Thumbnails

Entri Yang Perlu Anda Baca

Jana Pendapatan Melalui Paypal -- Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Sapa Yang Nak Ikut?