Buffered Earning Pertama Lepas Cash Out Nuffnang

Salam semua, alhamdulilah.. apa yang aku tunggu-tunggu dah sampai pon akhirnya. pagi ni aku check akaun nuffnang aku aku tengok buat pertama kalinya lepas aku cash out income nuffnang minggu lepas aku akhirnya dapat satu buffered earning dari Celcom Xpax.

Buffered earning ni diberikan kepada salah satu blog pelabur aku iaitu apa-pasal. blog ni merupakan blog rakan aku yang mana buat masa sekarang ni aktif dalam biz mengambil gambar. kalau korang nak kawin ke bolehlah contact tn blog apa-pasal tu.


Promosi Terkini Xpax Reload & menang

Celcom merupakan penyumbang terbanyak dalam earning aku.. kekadang datang dari celcom sendiri ataupun Xpax. kalau korang nak tah sebab tulah sampai sekarang aku masih setia dengan talian prepaid celcom Xpax. yang menariknya lagi banyak kita reload lagi banyak bonus kita dapat setiap bulan.

Aku dah melanggan Xpax lebih kurang 8 tahun dari aku start aku pakai handphone tahun 2001. buat masa ni aku belum bercadang nak bertukar kepada service yang lain selagi Xpax masih beri yang terbaik kepada pelanggan macam aku ni.

oklah apa kata kalau korang pelanggan celcom Xpax korang cuba masuk dalam website Xpax ni untuk mengetahui promosi yang terkini dari celcom xpax Xpax - Latest Promotions.


Tagged as : promosi terkini celcom Xpax, Buffered earning dari nuffnang
Category: 2 comments

2 comments:

aSmiDar said...

Tahniah..hehe

nak tnya jugak kalau dapat matered earning tu untuk ape plak???

eda baru dapat td..hehe

wawan said...

metered earning kira tu buffered earning yang dah abis dikumpul. tunggu untu di'cash out' plak =P

Related Posts with Thumbnails

Entri Yang Perlu Anda Baca

Jana Pendapatan Melalui Paypal -- Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Sapa Yang Nak Ikut?