Buffered Earning dah bangun dari tido

Salam semua, lama juga aku tak update blog aku ni.. diam2 duduk tak update blog pon nuffnang berbaik hati lagi dengan aku bila hari ni dia sedekahkan aku satu BE yang aku kira dah lama juga tido dalam blog ni.

sebelum2 ni rajin juga iklan ni keluar, tapi lepas aku update survey2 dalam akaun nuffnang, semua BE yang rajin keluar tido pulak.. pagi tadi lepas aku sahur je aku buka akaun nuffnang terus aku buka tengok ada 1 BE yang tengah berjalan dari Astro.. best2 sangat bila dpt BE ni.. dapat jana sikit income.

apa yang penting kalau dapat BE ni mesti rajin tarik trafik @ pengunjung masuk dalam blog baru boleh masyuk. kalau takda trafik tapi Buffered earning berlambak pon takda maknanya.

oklah aku nak siap2 g keje dulu. rajin2lah terjah bloh aku ni ye. wasalam..
Category: 3 comments

3 comments:

jfook said...

I have "Axe effect" with me as well. :P

ken said...

so nice.. =)

Sya Isya said...

tahniah! trafik maintain pun Nuffnang suka juga, kan.

Related Posts with Thumbnails

Entri Yang Perlu Anda Baca

Jana Pendapatan Melalui Paypal -- Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Sapa Yang Nak Ikut?