Iklan fundsupermart mengamuk disemua akaun nuffnang

Kalau ada sesiapa yang perasan, hari ni satu iklan dari Funsupermart telah mengamuk disemua blog-blog yang mempunyai iklan nuffnang.

Perasan tak? kalau tak perasan cuba korang semua buka blog masing2 tengok sekurang2 ada 1 @ 2 iklan keluar serentak, untung badan 3 sekali keluar macam aku punya blog baru dekat bawah ni.


Blog baru lahir 3 iklan sekali mengamuk
Terjah dalam http://jangancubateka.blogspot.com

Aku dah masuk dalam website utama Funsepermart ni, tapi kurang faham apa produk yang dia orang jual atau service yang dia orang nak bagi. tapi dari mata kasar aku aku rasa ni website baru yang membolehkan korang melabur dalam bentuk unit trust.

kalau ada yang boleh terangkan atau faham korang komen sikit dalam blog aku ni. kita kongsi ramai2.

Aku rasa iklan ni sampai petang melekat dekat blog korang.. harap2 masyuklah yang dia orang bayar dekat pelabur2 nuffnang ni..
Category: 1 comments

1 comments:

ku E said...

i have just went to the luncheon on last 30-may. do check it out here ;)

Related Posts with Thumbnails

Entri Yang Perlu Anda Baca

Jana Pendapatan Melalui Paypal -- Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Sapa Yang Nak Ikut?