Hasil Blog Walking Aku Semalam

kalau tak nampak klik ye...

Aku sebenarnya taknak bercerita panjang, cuma nak tunjuk sedikit hasil blogwalking aku semalam untuk lebih kurang 200 blog selama 2 jam.

Blog walking ni aku buat dekat opis..bukan aku mengular ye. aku buat blog walking time semua kerja2 aku dah beres n ada mas terluang.

buat pertama kalinya blog aku
http://myvitrd.blogspot.com dapat pengunjung seramai 597 orang.. gila kentang.

aku tahu dari mana datangnya pengunjung2 ni, semua kerana
Adamaya yang aku bagi free untuk d download d blog aku.

tq kepada yang menyumbang trafik pada blog aku ni. layannnn......
Category: 5 comments

5 comments:

jfook said...

Wow, my traffic is not as high as you.

Kie-yu said...

whoaa~ tahniah! adamaya mcm goreng pisang panas~

nabilah_2908 said...

wooo....tingginya traffic... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
JEALOUS NYER.!!

ron said...

terbaik tuan umah...my mentor...
http://papankekunciku.blogspot.com

Tn.Punya said...

tq2.. yang support aku..kepada proteger2 aku..mesti boleh buat yang terbaik dari aku punya..

Related Posts with Thumbnails

Entri Yang Perlu Anda Baca

Jana Pendapatan Melalui Paypal -- Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Sapa Yang Nak Ikut?