Ceriakan Blog Dengan Templete Baru

Sepanjang aku jaga blog buruk aku ni, aku dapati memang kurang sangat pengunjung yang datang jenguk2. Aku faham ini semua di sebabkan kurangnya ceria blog aku dengan templete yang biasa sahaja.

Kebetulan petang tadi aku takda keje, aku jalan2 dalam internet sambil cari kot2 ada templete baru yang boleh menghiasi blog aku ni.

Jalan punya jalan aku terjumpa satu website yang memaparkan contoh2 templete yang boleh d download secara percuma.

Apalagi aku cubalah cari satu yang sesuai dengan jiwa aku n sedap mata memandang. Macam biasa kebanyakan blog2 aku, aku akan menggunakan warna hitam. kalau korang perasan 2 blog aku yang lain juga menggunakan templete backgroud hitam.

oklah aku tak nak cerita panjang2, korang tengok2lah apa yang patut aku ubah lagi untuk menarik lebih ramai lagi pengunjung dalam blog aku ni.

jangan segan, jangan malu korang komen je dalam ruang yang telah d sediakan. Layannn..............
Category: 9 comments

9 comments:

a d r e y n i e e l i s y a said...

wah!!
cantik template baru neyh...

huhuhuh

Capo Grande said...

download kat mana tu???

shafiq said...

kat mane nak carik template lawa?


My latest entry : Yuna Dan Tuala Wanitanya

Kakak Cashier said...

Cool Layout!!

Tn.Punya said...

tq2..nanti sy bagi link mana nak cari templete lawa ni

mynuffnang said...

templete boleh download sini http://www.bloggertemplateplace.com
atau
http://www.templatesblock.com/

jfook said...

Thought of changing my template. But kinda lazy. LOL

student said...

kemas.:)

lily salehudin said...

follow saya :) budak baru dlm blogger..hehe..btw nice template..kt mane nk dunlod ?

Related Posts with Thumbnails

Entri Yang Perlu Anda Baca

Jana Pendapatan Melalui Paypal -- Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Sapa Yang Nak Ikut?