Mister Potato Penyumbang Terbanyak Earning Aku

Minggu ni aku sebuk sikit sebab tu jarang2 update blog, baru je semalam syg aku keluar dari wad sebab baru buat pembedahan membuang apendik.

Ari ni aku tak keje, so ada masalah aku nak update blog tak seberapa aku ni, sementara syg aku tengah rehat tido.

aku bukan nak bermegah atau berlagak dengan tajuk pos aku tu "Mister Potato Penyumbang Terbanyak Earning Aku".

dari tajuk je tentu korang tertanyak2 berapa banyak sangat earning yang mamat dapat sampai nak post dalam blog. bagi aku mungkin ada yang kutuk aku post cerita ni. aku tak kisah sebab kerja aku, aku suka tulis blog.

sepanjang aku joint nuffnang ni, dari bulan 11 tahun lepas, aku dah dapat banyak juga campaign dan tak kurang juga yang dah masuk dalam metered earning aku, yang aku nak banggakan dekat sini earning dalam metered aku. pagi tadi bila aku check akaun nuffnang aku, aku tengok earning aku meningkat tinggi juga. bila aku check satu campaign aku dah jadi metered earning.

campaign yang aku maksudkan adalah dari Mister Potato. rupa2nya campaing ni berjalan dari 24/1/10 hingga semalam 7/4/10 lebih kurang 2 bulan duduk dalam blog aku.

blog yang menyumbang pendapatan ni datang dari blog mencari kerja.




tq nuffnang & mister potato...next time kasi aku lagi campaign lagi ye...
Category: 1 comments

1 comments:

maIra said...

cmne ye nk bt nuffnang cm awk?hehe..cm interestg je bce

Related Posts with Thumbnails

Entri Yang Perlu Anda Baca

Jana Pendapatan Melalui Paypal -- Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Sapa Yang Nak Ikut?