Metered Earning Yang Boleh Ku Banggakan

Takda benda yang aku nak post kali ni, cuma nak bangga sikit je pasal Metered earning aku yang dah di paparkan.



Pasal metered earning ni takyah lah aku nak cerita panjang lebar sebab kalau nak tahu masuk je dalam nuffnang, dalam tu macam2 ada tutorial dengan penerangan sekali. baca je kalau malas tu aku tak boleh nak tolong.

metered earning ni serba ringkasnya adalah iklan yang telah tamat tempoh dari masa di paparkan d blog korang yang mana jumlah earning sepanjang kempen berjalan dipaparkan disitu.

kalau masa korang dapat campaign tu ramai gila pengunjung, maknanya mencanak2 lah income yang kau dapat tu. tapi kalau satu dua pengunjung je.. biasanya kau akan nampak nilai RM0.01 sen je.. takpe itu hanya permulaan.

sebab tu korang kena rajin2 buka akaun nuffnang kau, mana tahu kalau2 ada campaign tengah jalankan. apa lagi buatlah post2 yang menarik supaya trafik kau meningkat.

oklah aku ada banyak keje sekarang. next time ada cerita aku pos lagi k.
Category: 0 comments

0 comments:

Related Posts with Thumbnails

Entri Yang Perlu Anda Baca

Jana Pendapatan Melalui Paypal -- Daftar Sekarang!!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Sapa Yang Nak Ikut?